مدیر گروه هوشمند دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به تنزل رتبه ایران در هوش مصنوعی گفت: ما در این اکوسیستم ایراداتی داریم و یکی از اساسیترین ضعفهای ما در این حوزه، موضوع کاربرد و پراکنده کاری است.
بیشتر بخوانیدشرکت دانش بنیان فیدار سپند رایکا، فعال در زمینه تولید فیلم های بسته بندی پلیمری، تمامی آزمونهای کیفی و پژوهشی فیلمهای پلیمری مورد استفاده در صنایع بسته بندی ارائه میشود.
بیشتر بخوانیدشرکت مهندسی ویرا سازه ایستا، پنلهای بتن سبک نانوکامپوزیتی تولید میکند که از آنها میتوان برای ایجاد سازههای سبک و مقاوم استفاده کرد.
بیشتر بخوانیدربات انساننمای «واکر اس۱»(Walker S۱) در بزرگترین شرکت تولید کننده خودروهای برقی جهان کار خود را آغاز کرده است و در حال آموزش برای رفع مشکل کمبود نیروی کار است.
بیشتر بخوانیددستگاه اکسیژن ساز هوشمند نانواکسی نت ساخت شرکت دانش بنیان فرتاک دانش کویر که در آن از فناوری نانو به منظور بهبود کیفیت هوای خروجی عملکرد بالاتری نسبت به تجهیزات موجود در بازار دارد.
بیشتر بخوانیدمعاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری ضمن تاکید بر ضرورت توجه به تکنولوژیهای جدید در کنار کاربردیسازی فناوریهای موجود به ویژه هوش مصنوعی، بهرهبرداری مناسب از تکنولوژیهای موجود را امری اجتنابناپذیر خواند.
بیشتر بخوانید۶۶ استاندارد ملی نیز در این بازه زمانی با تمرکز بر نیازهای علمی و فنی و آخرین فناوری کشور در کمیتههای ملی با حضور متخصصان ذیربط بررسی، ابطال و جایگزین آنها از طریق درگاه اطلاعرسانی سازمان به نشانی standard.inso.gov.ir معرفی شد.
بیشتر بخوانیداولین جامعه خبری فناوری و نوآوری ایران
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به هاب بین الملل فناوری و نوآوری ایران است.