menusearch
dotcomnews.ir

فراخوان برنامه پسادکتری مشترک بنیاد ملی علم ایران و مؤسسه بین‌المللی تحلیل سامانه‌های کاربردی

تقویم
پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳
جستجو

فراخوان برنامه پسادکتری مشترک بنیاد ملی علم ایران و مؤسسه بین‌المللی تحلیل سامانه‌های کاربردی

(0)
(0)
اشتراک خبر در شبکه های اجتماعی اشتراک
تاریخ درج خبر شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۳
تعداد بازدید خبر 46
فراخوان برنامه پسادکتری مشترک بنیاد ملی علم ایران و مؤسسه بین‌المللی تحلیل سامانه‌های کاربردی

به گزارش داتکام نیوز به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری دراین فراخوان حداکثر از سه پژوهشگر پسادکتری که به طور مشترک مورد تأیید بنیاد و IIASA  قرار گرفته باشند، حمایت خواهد شد.

حوزه‌های اولویت‌دار

محیط زیست، انرژی، بوم‌شناسی، منابع طبیعی، جمعیت‌شناسی و روش‌ تحقیق در حوزه تحلیل سیستم‌ها

واجدین شرایط

حداکثر مدت هر دوره پسادکتری ۱۲ ماه است که در صورت توافق بنیاد ملی علم ایران و IIASA، می‌تواند برای ۱۲ ماه دیگر تمدید شود. به طور کلی، پژوهشگر پسادکتری باید زمان خود را به طور مساوی میان ایران و مؤسسه یاسا تقسیم کند. هر دوره پسادکتری باید یک سرپرست در ایران و حداقل یک سرپرست در مؤسسه یاسا داشته باشد و از پژوهشگر انتظار می‌رود که تعاملی مستمر با استاد سرپرست در ایران و یاسا داشته باشد.

در این راستا برگزاری یک جلسه مجازی میان پژوهشگر، سرپرست ایرانی و سرپرست مؤسسه یاسا با هدف طراحی مشترک طرح پژوهشی الزامی است.

زمان دقیق فعالیت پژوهشگر در ایران و مؤسسه یاسا باید به تأیید سرپرست های دوره رسیده و زمان حضور در IIASA  نباید از نصف مدت دوره پسادکتری تجاوز کند. حفظ و تسهیل ارتباط میان سرپرست ایران و یاسا توسط پژوهشگر پسادکتری بسیار حائز اهمیت بوده و در این راستا پژوهشگر باید به طور منظم جلسات مشترکی را با حضور سرپرست های دوره برگزار کند.

این حمایت به اتباع ایرانی که مدرک دکتری خود را از دانشگاه‌ها یا مؤسسات تحقیقاتی ایران دریافت کرده‌، از توانمندی بالای پژوهشی برخوردار بوده و در ابتدای دوران حرفه‌ای پژوهشی هستند، ارائه می‌شود. حداکثر زمان سپری شده از زمان فارغ التحصیلی متقاضی در مقطع دکتری تا زمان ارسال پروپوزال در این فراخوان پنج سال است. همچنین، اعضا هیئت‌علمی یا افرادی که در فرایند جذب هیئت‌علمی قرار دارند واجد شرایط شرکت در این فراخوان نمی‌باشند. به متقاضیان اکیداً توصیه می‌شود جهت آگاهی از جزئیات دقیق شرایط و ضوابط پژوهشگران و دوره پسادکتری به لینک زیر مراجعه کنند:

https://insf.org/en/page/235/postdoctoral-projects

در زمان اجرای دوره، پژوهشگر باید پیش از اتمام بازه شش‌ماهه گزارش پیشرفتی از فعالیت خود ارائه دهد که مبنای ارزیابی عملکرد وی خواهد بود. در صورت عدم تأیید این گزارش، بنیاد ملی علم و IIASA مجاز به اختتام دوره پسادکتری می‌باشند. در صورت نیاز به تمدید، درخواست تمدید دوره باید قبل از پایان بازه ۱۲ ماهه توسط پژوهشگر ارسال شود. ارزیابی نهایی هر دوره پسادکتری، در پایان هر دوره و به صورت مشترک توسط بنیاد ملی علم ایران و IIASA انجام خواهد شد.

پروپوزال‌های ارسالی باید مرتبط با اهداف پژوهشی حداقل یکی از فعالیت‌های پژوهشی مؤسسه IIASA باشد. متقضیان باید پیش از هر اقدامی برنامه‌های پژوهشی مؤسسه (IIASA Program) را بررسی کرده و گروه پژوهشی مورد نظر خود را شناسایی کنند.

برای یافتن برنامه مرتبط با حوزه تخصصی خود به لینک https://previous.iiasa.ac.at/web/home/research/researchPrograms/Research-Programs.en.html مراجعه کنند.

هر متقاضی باید یک عضو هیئت‌علمی در ایران و حداقل یک عضو هیئت‌علمی در مؤسسه یاسا را شناسایی کند که مسئولیت سرپرستی دوره پسادکتری را بر عهده می‌گیرند. به متقاضیان اکیدا توصیه می‌شود پیش از ارسال پروپوزال، ابتدا فرم پروپوزال را مطالعه کرده، چارچوب پروپوزال خود را بر اساس این فرم مشخص نموده و با این اطلاعات با استاد مورد نظر خود در مؤسسه یاسا مکاتبه کنند.

این امر بسیار مهم بوده و علاوه بر حصول اطمینان از ارتباط پروپوزال متقاضی با فعالیت‌های یاسا، منجر به تدوین برنامه پژوهشی واقع‌بینانه‌تری می‌شود.

به متقاضیان توصیه می‌شود پیش از ارسال پروپوزال از طریق لینک زیر با مسئول برنامه پژوهشی مورد نظر خود در مؤسسه یاسا تماس بگیرند.