در حالی که کشور امسال حدود ۱۵ هزار مگاوات کمبود برق دارد و برای ساخت نیروگاه جدید نیز با احتساب ساخت توربین گازی و بخاری، در مجموع ۵ تا ۷ سال مورد نیاز است، یکی از شرکتهای دانشبنیان روشهای نوینی مبتنی بر هوش مصنوعی را معرفی کرده که علاوه بر آنکه صرفهجویی بیش از ۱۰۰۰۰ مگا واتی در مصارف برق را به همراه دارد، درآمدی معادل ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در سال را ایجاد میکند.
بیشتر بخوانیدصندوق نوآوری و شکوفایی ریاستجمهوری تسهیلات قرضالحسنه بسته ۱۰۰۰ فناور را تا سقف ۳ میلیارد تومان با دوره بازپرداخت حداکثر ۴۸ ماهه برای مجموعههای دانشبنیان نوپا در نظر گرفته است، تسهیلاتی که یکی از شرایط پرداخت آن نداشتن چک بدون محل است.
بیشتر بخوانیدتیم ققنوس دانشگاه فردوسی مشهد که امسال در مسابقات انگستان در رده خودروهای الکتریکی و در کلاس کانسپت شرکت کرده بود، قصد دارد برای سال آینده در کلاس ۱ این کشور خودروی خود را آماده کند.
بیشتر بخوانیدمدیرکل ترویج و توسعه خوشههای نوآوری پارک فناوری پردیس از آغاز ثبت نام بوت کمپ تخصصی حوزه مکانیک با هدف آموزش و جذب نیرویهای متخصص در شرکتهای دانشبنیان و فناور خبرداد.
بیشتر بخوانیدمعاون توسعه شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با اشاره به تشکیل بیش از ۱۰ هزار شرکت گفت: بر اساس برنامه هفتم سهم اقتصاد دانشبنیان باید به ۷ درصد برسد و در حال حاضر ۲.۸ درصد است و تحقق این هدف تنها با افزایش تعداد شرکتهای دانشبنیان میسر نمیشود.
بیشتر بخوانیدمدیر مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) گفت: از ۱۷۰ هزار اقلام راهبردی وارداتی گمرک حدود بیش از ۳۵۰ قلم آن مربوط به بخش معدن است که هر کدام از آنها بیش از یک میلیون دلار ارزبری دارند و ورود این اقلام زمینه مناسبی است تا تولید آنها به دانش بنیانها واگذار شود.
بیشتر بخوانیدمعاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از محصولات دانشبنیان و خلاق و طرحهای فناورانه و نوآورانه با محوریت ارتقای مهارت آموزی و قابلیتهای یادگیری به مناطق کمتر برخوردار حمایت میکند.
بیشتر بخوانیداولین جامعه خبری فناوری و نوآوری ایران
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به هاب بین الملل فناوری و نوآوری ایران است.