menusearch
dotcomnews.ir

ایران‌ساخت دوازدهم؛ نقطه عطفی در صادرات و همکاری‌های بین‌المللی دانش بنیان

تقویم
جمعه ۷ دی ۱۴۰۳
جستجو

ایران‌ساخت دوازدهم؛ نقطه عطفی در صادرات و همکاری‌های بین‌المللی دانش بنیان

(0)
(0)
اشتراک خبر در شبکه های اجتماعی اشتراک
تاریخ درج خبر شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳
تعداد بازدید خبر 21
ایران‌ساخت دوازدهم؛ نقطه عطفی در صادرات و همکاری‌های بین‌المللی دانش بنیان

به گزارش داتکام نیوز به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، عبدالحسن بهرامی با اشاره به برگزاری دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت از 23 تا 26 آذرماه از آن به عنوان رویدادی مهم برای گسترش تعاملات تجاری بین‌المللی ایران یاد کرد.

وی با تأکید بر اهمیت این نمایشگاه اظهار داشت: هدف اصلی ما توسعه همکاری‌های تجاری بین‌المللی و معرفی ظرفیت‌های شرکت‌های ایرانی به ویژه در حوزه دانش‌بنیان است.

بهرامی افزود: در این نمایشگاه، مهمانانی از کشورهای ازبکستان، عراق، افغانستان، سوریه و ارمنستان حضور خواهند داشت و همچنین نمایندگانی از روسیه، بلاروس و پاکستان نیز برای حضور اعلام آمادگی کرده‌اند.

رئیس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با اشاره به اینکه نمایشگاه می‌تواند بستری برای نمایش توانمندی‌های داخلی و پل ارتباطی برای ورود به بازارهای جدید باشد، اظهار کرد: تمرکز ما بر تقویت روابط اقتصادی و ارائه فناوری‌ها و محصولات پیشرفته ایرانی است. این نمایشگاه فرصتی استثنایی برای شرکت‌های ما فراهم می‌کند تا در عرصه بین‌المللی به رقابت بپردازند و جایگاه خود را تقویت کنند.

بهرامی در ادامه یکی از بخش‌های کلیدی دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی را برگزاری جلسات B2B عنوان کرد و توضیح داد : این جلسات از طریق پلتفرم بخش بین‌الملل نمایشگاه طراحی و پیاده‌سازی شده است.

وی افزود: این پلتفرم امکان هماهنگی جلسات، تبادل اطلاعات و ایجاد فرصت‌های تجاری جدید را به صورت هدفمند و کارآمد فراهم می‌کند. این نوآوری می‌تواند به شرکت‌ها کمک کند تا به سرعت با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و از ظرفیت‌های تجاری یکدیگر بهره‌برداری کنند.

رئیس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، هدف اصلی از برگزاری این نشست‌ها را تسهیل تعاملات تجاری، انتقال دانش و فناوری و گسترش بازارهای صادراتی برای محصولات و خدمات دانش‌بنیان ایرانی عنوان و اذعان کرد: این رویداد به‌عنوان یک نقطه عطف در توسعه همکاری‌های بین‌المللی و تقویت جایگاه ایران در عرصه نوآوری و فناوری در صنعت تجهیزات آزمایشگاهی به شمار می‌آید.

بهرامی در پایان با اشاره به استانداردهای بین‌المللی برگزاری جلسات B2B تأکید کرد: این نشست‌ها به‌منظور ایجاد بستری برای ارتباط مؤثر و نتیجه‌بخش میان شرکت‌کنندگان طراحی شده است.

این رویداد که می‌تواند پل ارتباطی برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی با بازارهای جهانی باشد، فرصتی ارزشمند برای معرفی دستاوردها و توانمندی‌های داخلی فراهم می‌کند و به توسعه روابط اقتصادی بین‌المللی کمک خواهد کرد. با توجه به اهمیت و ابعاد این نشست‌ها، امید می‌رود که نتایج مطلوبی در زمینه رشد و پیشرفت صنعتی کشور به ارمغان آورد.